Shipping restrictions

GH Cheese (Greenhouse)

This cross between skunk and kush, coming from the UK, won the first prize in the Indica Cup HTCC 2006. It has an intense, very dominant musky and earthy flavor. Strong body stoned, with bursts of mental energy.

  • Awards: 1st prize Indica Cup HTCC 2006
  • Genetics: Selected Skunk phenotype
  • Effect: Very stoned, long lasting. Slow creeper but very intense.
  • Flowering indoor: 8 weeks with a yield of up to 800 g / m2. Good for SCRoG.
  • Flowering outdoor: Ready at the end of September (northern hemisphere) with a production of up to 800 g / plants.
  • THC: 18.5%
  • CBD: 0.6%
  • CBN: 0.35%

Caractéristiques

3 seeds

Rendement en intérieur 800 g/m²
Composition 40% Sativa, 60% Indica
Effet Strong body stoned, long lasting, bursts of mental energy
Génétique Skunk phenotype (Clone only)
Période de floraison à l'intérieur 56 jours
Number of seeds 3
Récolte en extérieur Fin septembre
Convient pour Intérieur/Extérieur
Type de graines Féminisée
Marque Green House
Indica / Sativa Dominante indica
Type de cannabis Cheese, Skunk
Difficulté à cultiver Moyenne
Floraison Moyenne
Taux de CBD Faible
Taux de THC Medium
Goût / arome Intense musky, earthy
THC 18.5%
CBD 0.6%
CBN 0.35%

5 seeds

Rendement en intérieur 800 g/m²
Composition 40% Sativa, 60% Indica
Effet Strong body stoned, long lasting, bursts of mental energy
Période de floraison à l'intérieur 56 jours
Number of seeds 5
Récolte en extérieur Fin septembre
Convient pour Intérieur/Extérieur
Type de graines Féminisée
Marque Green House Seeds
Marque Green House
Indica / Sativa Dominante indica
Type de cannabis Cheese, Skunk
Difficulté à cultiver Moyenne
Floraison Moyenne
Taux de CBD Faible
Taux de THC Medium
Goût / arome Intense musky, earthy
THC 18.5%
CBD 0.6%
CBN 0.35%

Produits

Ce site web est uniquement destiné à la vente en gros, et vous ne pouvez pas consulter les tarifs ou acheter des produits si vous n'êtes pas connecté. Créez un compte ou connectez-vous.

Vous désirez acheter ce produit ? Veuillez consulter sa disponibilité sur sa page produit.